Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ substancji żelujących na strukturę soków warzywnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ substancji żelujących na strukturę soków warzywnych. [AUT.] JANUSZ KALBARCZYK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. W: Ograniczenie stosowania dodatków do żywności - za i przeciw. Konferencja Naukowa. Sielinko, 1998, 19-20 października, il., bibliogr. [b.m.], [b.w.], 1998. - S. 104-109.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ograniczenie stosowania dodatków do żywności - za i przeciw. Konferencja Naukowa. Sielinko, 1998, 19-20 października,
Wydawca:
[b.w.], 1998. - S. 104-109
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:42

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4437) wydawnictwo zwarte #4437
PBN ID (hist.): 4437

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się