Influence of various drying methods on the process kinetics of oyster mushrooms.
Opis bibliograficzny
Influence of various drying methods on the process kinetics of oyster mushrooms. [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, DARIUSZ DZIKI. W: XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 147, Tytuł równolegle w języku polskim. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2018 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 września 2024 10:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44377) wydawnictwo zwarte #44377
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.