Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości fizykochemiczne mieszanin kappa koragenu z gumą guar.

Opis bibliograficzny

Właściwości fizykochemiczne mieszanin kappa koragenu z gumą guar. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Nowoczesne metody eksperymentalne w badaniach żywności. Streszczenia referatów i plakatów. IV Sesja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ. Rynia/n. Zalewem Zegrzyńskim, 1999, 31.05.-02-06 S. 41. [b.m.], Wydaw. Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 1999.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowoczesne metody eksperymentalne w badaniach żywności. Streszczenia referatów i plakatów. IV Sesja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ. Rynia/n. Zalewem Zegrzyńskim, 1999, 31.05.-02-06, S. 41
Wydawca:
Wydaw. Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:42

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4438) wydawnictwo zwarte #4438
PBN ID (hist.): 4438

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się