Reologia układów mieszanych gumy ksantanowej z białkami serwatkowymi.
Opis bibliograficzny
Reologia układów mieszanych gumy ksantanowej z białkami serwatkowymi. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, STANISŁAW MLEKO. W: Ograniczenie stosowania dodatków do żywności - za i przeciw. Konferencja Naukowa. Sielinko, 1998, 19-20 pażdziernika s. 132-135, il., bibliogr. [Poznań], [b.w.], 1998.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ograniczenie stosowania dodatków do żywności - za i przeciw. Konferencja Naukowa. Sielinko, 1998, 19-20 pażdziernika, s. 132-135
Wydawca:
[b.w.], 1998
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4440) wydawnictwo zwarte #4440
PBN ID (hist.): 4440
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.