Modelowanie ryzyka identyfikacji krytycznych punktów kontroli w łańcuchach żywności.
Opis bibliograficzny
Modelowanie ryzyka identyfikacji krytycznych punktów kontroli w łańcuchach żywności. [AUT.] GRZEGORZ BARTNIK, ANDRZEJ MARCINIAK. W: Zarys inżynierii systemów bioagrotechnicznych. Cz. 3b. Modelowanie wybranych procesów / pod redakcją Leszka Powierży Płock 2007, P.P.-H. "Drukarnia" Sp. z o.o, s. 401-420, il., bibliogr, 978-83-926246-0-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zarys inżynierii systemów bioagrotechnicznych. Cz. 3b. Modelowanie wybranych procesów / pod redakcją Leszka Powierży, s. 401-420
Wydawca:
P.P.-H. "Drukarnia" Sp. z o.o.
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 listopada 2018 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 listopada 2018 13:05 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-926246-0-8
BPP ID: (59, 44457) wydawnictwo zwarte #44457
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.