Białko - wartościowy składnik ziemniaka.
Opis bibliograficzny
Białko - wartościowy składnik ziemniaka. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: V Konferencja "Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Nowe nadzieje fitoterapii. Krosno, 10-11 maja 2018 roku s. 23-24, bibliogr. [b.m.] 2018, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Konferencja "Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Nowe nadzieje fitoterapii. Krosno, 10-11 maja 2018 roku, s. 23-24
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2018 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 listopada 2018 09:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44508) wydawnictwo zwarte #44508
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.