Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Białko - wartościowy składnik ziemniaka.

Opis bibliograficzny

Białko - wartościowy składnik ziemniaka. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: V Konferencja "Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Nowe nadzieje fitoterapii. Krosno, 10-11 maja 2018 roku s. 23-24, bibliogr. [b.m.] 2018, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Konferencja "Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Nowe nadzieje fitoterapii. Krosno, 10-11 maja 2018 roku, s. 23-24
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 listopada 2018 09:23
Ostatnia aktualizacja:22 listopada 2018 09:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 44508) wydawnictwo zwarte #44508

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się