Effect of thermal treatment of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) Tubers on the inulin content.
Opis bibliograficzny
Effect of thermal treatment of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L) Tubers on the inulin content. [AUT.] AGATA BLICHARZ-KANIA, DARIUSZ ANDREJKO, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, BEATA ZDYBEL. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic Prague 2018, Czech Chemical Society, s.1-3, 978-80-86238-80-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Czech Chemical Society
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2018 10:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2020 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6aa27
Identyfikatory
ISBN: 978-80-86238-80-7
BPP ID: (59, 44592) wydawnictwo zwarte #44592
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.