Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Processing of sweet corn.

Opis bibliograficzny

Processing of sweet corn. [AUT.] MARIUSZ SZYMANEK. W: Trends in vital food and control engineering / Edited by Ayman Hafiz Amer Eissa [b.m.] 2012, IntechOpen, s. 85-98, il., bibliogr, 978-953-51-0449-0. DOI: 10.5772/35867
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Trends in vital food and control engineering / Edited by Ayman Hafiz Amer Eissa, s. 85-98
Wydawca:
IntechOpen
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2019 11:04
Ostatnia aktualizacja:9 stycznia 2019 11:05

Identyfikatory

ISBN: 978-953-51-0449-0
BPP ID: (59, 44671) wydawnictwo zwarte #44671

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się