Stan wiedzy pracowników zakładów mięsnych na temat roli i znaczenia systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (State of knowledge of meat establishment about the role and importance of food safety and management systems)
Opis bibliograficzny
Stan wiedzy pracowników zakładów mięsnych na temat roli i znaczenia systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (State of knowledge of meat establishment about the role and importance of food safety and management systems). [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, AGNIESZKA WAWRYNIUK, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK. W: Jakość i zarządzanie w agrobiznesie wybrane aspekty/ Redakcja Eugenia Czernyszewicz, Elżbieta Kołodziej Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Katedra Zarządzania i Marketingu Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s.70-83, il., bibliogr., sum, 978- 83-953029-0-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Katedra Zarządzania i Marketingu Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Bez utworów zależnych (CC-BY-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2019 14:28 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 10:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066aad49b31cced990fc
Strona WWW
https://depot.ceon.pl/bitstream/handle/…
Identyfikatory
ISBN: 978- 83-953029-0-9
BPP ID: (59, 44677) wydawnictwo zwarte #44677
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.