Menu
Naciśnij / aby szukać

Ocena wybranych odmian brokuła pod względem przydatności do mrożenia.

Opis bibliograficzny

Ocena wybranych odmian brokuła pod względem przydatności do mrożenia. [AUT.] MARTA ZALEWSKA-KORONA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WOJCIECH RADZKI, WALDEMAR GUSTAW, ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwórstwo Owoców Warzyw i Grzybów - Nauka i Przemysł, Olsztyn 9-10 czerwca 2014r s. 51. [Olsztyn][2014], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwórstwo Owoców Warzyw i Grzybów - Nauka i Przemysł, Olsztyn 9-10 czerwca 2014r, s. 51
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2019 11:08
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2019 11:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 44681) wydawnictwo zwarte #44681

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się