Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające ekstraktów otrzymanych z owocników Pholiota namekoB9.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające ekstraktów otrzymanych z owocników Pholiota namekoB9. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. W: III Krajowe Seminarium Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Wrocław 27-28 maja 2010 s. 36. [b.m.][2010], [b. w.], 978-83-923549-5-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
III Krajowe Seminarium Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Wrocław 27-28 maja 2010, s. 36
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2019 10:46
Ostatnia aktualizacja:11 stycznia 2019 10:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-923549-5-6
BPP ID: (59, 44705) wydawnictwo zwarte #44705

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się