Właściwości przeciwutleniające ekstraktów otrzymanych z owocników Pholiota namekoB9.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające ekstraktów otrzymanych z owocników Pholiota namekoB9. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. W: III Krajowe Seminarium Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Wrocław 27-28 maja 2010 s. 36. [b.m.][2010], [b. w.], 978-83-923549-5-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Krajowe Seminarium Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Wrocław 27-28 maja 2010, s. 36
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2019 10:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2019 10:46 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923549-5-6
BPP ID: (59, 44705) wydawnictwo zwarte #44705
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.