Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku ksylitolu na ocenę organoleptyczą dżemów truskawkowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku ksylitolu na ocenę organoleptyczą dżemów truskawkowych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-KOC, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, JANUSZ KALBARCZYK. W: XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne nt. Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej : Streszczenia Wykładów, Referatów, Komunkatów i Plakatów, Łódź 11-12 września 2018 s. 45 / PB-4. [Łódź] [2008], [b. w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne nt. Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej : Streszczenia Wykładów, Referatów, Komunkatów i Plakatów, Łódź 11-12 września 2018, s. 45 / PB-4
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2019 11:11
Ostatnia aktualizacja:11 stycznia 2019 11:11

Identyfikatory

BPP ID: (59, 44706) wydawnictwo zwarte #44706

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się