Ocena możliwości zastosowania inuliny jako zamiennika tłuszczu w wyrobach cukierniczych.
Opis bibliograficzny
Ocena możliwości zastosowania inuliny jako zamiennika tłuszczu w wyrobach cukierniczych. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-KOC, JANUSZ KALBARCZYK. W: XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne nt. Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej : Streszczenia Wykładów, Referatów, Komunkatów i Plakatów, Łódź 11-12 września 2018 s. 45 / PB-5. [Łódź] [2008], [b. w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne nt. Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej : Streszczenia Wykładów, Referatów, Komunkatów i Plakatów, Łódź 11-12 września 2018, s. 45 / PB-5
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2019 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2019 11:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44707) wydawnictwo zwarte #44707
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.