Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity and total phenolics of commonly consumed edible mushrooms in Poland.

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity and total phenolics of commonly consumed edible mushrooms in Poland. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, JANUSZ KALBARCZYK. W: Fruit & Veg Processing : The Abstracts book, 1st Euro-Mediterranean Symposium 18-21 April 2011 - Avignon, France s. 195. [Avignon][2011], [b. w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Fruit & Veg Processing : The Abstracts book, 1st Euro-Mediterranean Symposium 18-21 April 2011 - Avignon, France, s. 195
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2019 13:01
Ostatnia aktualizacja:11 stycznia 2019 13:10

Identyfikatory

BPP ID: (59, 44711) wydawnictwo zwarte #44711

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się