EvaIuation of essential oils in selected allium vegetables and evaluation of the use of these vegetable as a spices.
Opis bibliograficzny
EvaIuation of essential oils in selected allium vegetables and evaluation of the use of these vegetable as a spices. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, JANUSZ KALBARCZYK. W: Fruit & Veg Processing : The Abstracts book, 1st Euro-Mediterranean Symposium 18-21 April 2011 - Avignon, France s. 77. [Avignon][2011], [b. w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fruit & Veg Processing : The Abstracts book, 1st Euro-Mediterranean Symposium 18-21 April 2011 - Avignon, France, s. 77
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2019 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2019 13:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44712) wydawnictwo zwarte #44712
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.