Sposoby zagospodarowania serwatki – produktu ubocznego w przemyśle mleczarskim.
Opis bibliograficzny
Sposoby zagospodarowania serwatki – produktu ubocznego w przemyśle mleczarskim. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, BARBARA TOPYŁA. W: Biogospodarka i środowisko / redakcja naukowa: Bożena Nowakowicz-Dębek, Witold Chabuz Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 19-25, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.59 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2019 09:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 14:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
61a0e70c2467f0352a303e55
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-280-4
BPP ID: (59, 44734) wydawnictwo zwarte #44734
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.