Red grapefruit juice (Citrus paradisi) as a natural substance limiting the quality changes during the eggs storage.
Opis bibliograficzny
Red grapefruit juice (Citrus paradisi) as a natural substance limiting the quality changes during the eggs storage. [AUT.] DOMINIKA KRAKOWIAK, MARZENA WIECZOREK, KAMIL DRABIK, MAŁGORZATA STOPYRA, ŁUKASZ WLAZŁO, JUSTYNA BATKOWSKA. W: National Scientific Conference : Knowledge – Key to Success – 3rd editon. The book of abstracts = Cykl konferencji interdyscyplinarnych : Wiedza kluczem do sukcesu, Toruń, 19.01.2019 s. 64. [Łódź 2019], Promovendi, 978-83-952839-0-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
National Scientific Conference : Knowledge – Key to Success – 3rd editon. The book of abstracts = Cykl konferencji interdyscyplinarnych : Wiedza kluczem do sukcesu, Toruń, 19.01.2019, s. 64
Wydawca:
Promovendi
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2019 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:37 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-952839-0-1
BPP ID: (59, 44764) wydawnictwo zwarte #44764
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.