Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Propozycje nowych produktów spożywczych w opiniach nabywców finalnych.

Opis bibliograficzny

Propozycje nowych produktów spożywczych w opiniach nabywców finalnych. [AUT.] SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI, GRZEGORZ WESOŁOWSKI. W: Kierunki badań innowacyjności / redakcja Aneta Lipińska, Patrycja Klimas Kraków 2018, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, s. 147-157, il., bibliogr, 978-83-233-4467-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kierunki badań innowacyjności / redakcja Aneta Lipińska, Patrycja Klimas, s. 147-157
Wydawca:
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.60
Rekord utworzony:30 stycznia 2019 13:50
Ostatnia aktualizacja:27 września 2019 10:47

Identyfikatory

ISBN: 978-83-233-4467-4
BPP ID: (59, 44795) wydawnictwo zwarte #44795

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się