Propozycje nowych produktów spożywczych w opiniach nabywców finalnych.
Opis bibliograficzny
Propozycje nowych produktów spożywczych w opiniach nabywców finalnych. [AUT.] SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI, GRZEGORZ WESOŁOWSKI. W: Kierunki badań innowacyjności / redakcja Aneta Lipińska, Patrycja Klimas Kraków 2018, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, s. 147-157, il., bibliogr, 978-83-233-4467-4.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 stycznia 2019 13:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 września 2019 10:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced89006
Identyfikatory
ISBN: 978-83-233-4467-4
BPP ID: (59, 44795) wydawnictwo zwarte #44795
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.