Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wykorzystania ozonu gazowego do przedłużenia trwałości świeżych roślin przyprawowych.

Opis bibliograficzny

Ocena wykorzystania ozonu gazowego do przedłużenia trwałości świeżych roślin przyprawowych. [AUT.] KAMILA KLIMEK. Lublin [2018], Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 106 s, il., bibliogr., sum, 978-83-65943-02-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
106 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:8.20
Rekord utworzony:7 lutego 2019 09:38
Ostatnia aktualizacja:30 października 2019 09:06

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65943-02-6
BPP ID: (59, 44814) wydawnictwo zwarte #44814

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się