Ocena wykorzystania ozonu gazowego do przedłużenia trwałości świeżych roślin przyprawowych.
Opis bibliograficzny
Ocena wykorzystania ozonu gazowego do przedłużenia trwałości świeżych roślin przyprawowych. [AUT.] KAMILA KLIMEK. Lublin [2018], Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 106 s, il., bibliogr., sum, 978-83-65943-02-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
106 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 8.20 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 lutego 2019 09:38 |
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2019 09:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced96366
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65943-02-6
BPP ID: (59, 44814) wydawnictwo zwarte #44814
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.