Nanotechnologia w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym.
Opis bibliograficzny
Nanotechnologia w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, ALI HULAIL NOAEMA. W: Rolnictwo XXI wieku - problemy i wyzwania 2018. Pod redakcją Dety Łuczyckiej Wrocław 2018, Idea Knowledge Future, s. 582-599, il., bibliogr., streszcz, 978-83-945311-9-5.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Idea Knowledge Future
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 lutego 2019 09:30 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 11:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced88ffd
Identyfikatory
ISBN: 978-83-945311-9-5
BPP ID: (59, 44848) wydawnictwo zwarte #44848
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.