Produkty spożywcze pozyskiwane od ślimaków - potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumentów.
Opis bibliograficzny
Produkty spożywcze pozyskiwane od ślimaków - potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumentów. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK. W: 9 Kongres Praktyki Weterynaryjnej, 6-7 kwietnia 2019, Łódź, streszczania wykładów s. 69. [Łódź 2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
9 Kongres Praktyki Weterynaryjnej, 6-7 kwietnia 2019, Łódź, streszczania wykładów, s. 69
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 kwietnia 2019 14:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2019 14:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45087) wydawnictwo zwarte #45087
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.