Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena aktywności dekarboksylującej wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowwego.

Opis bibliograficzny

Ocena aktywności dekarboksylującej wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowwego. [AUT.] JOANNA STADNIK, KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, MATEUSZ GEMBA. W: Sympozjum Probiotyki w żywności : Materiały konferencyjne, Krokusowe X Sympozjum Naukowe "Probiotyki w żywności" 10-12 kwietnia 2019 r s. 8. [b.m.] [2019], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Sympozjum Probiotyki w żywności : Materiały konferencyjne, Krokusowe X Sympozjum Naukowe "Probiotyki w żywności" 10-12 kwietnia 2019 r, s. 8
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 maja 2019 11:43
Ostatnia aktualizacja:9 maja 2019 11:43

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45171) wydawnictwo zwarte #45171

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się