Ocena aktywności dekarboksylującej wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowwego.
Opis bibliograficzny
Ocena aktywności dekarboksylującej wybranych szczepów bakterii kwasu mlekowwego. [AUT.] JOANNA STADNIK, KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, MATEUSZ GEMBA. W: Sympozjum Probiotyki w żywności : Materiały konferencyjne, Krokusowe X Sympozjum Naukowe "Probiotyki w żywności" 10-12 kwietnia 2019 r s. 8. [b.m.] [2019], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sympozjum Probiotyki w żywności : Materiały konferencyjne, Krokusowe X Sympozjum Naukowe "Probiotyki w żywności" 10-12 kwietnia 2019 r, s. 8
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 maja 2019 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 maja 2019 11:43 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45171) wydawnictwo zwarte #45171
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.