Struś jako źródło surowców drobiarskich.
Opis bibliograficzny
Struś jako źródło surowców drobiarskich. [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, ALINA WORONOWA, NATALIA FLAK, MONIKA ŚMIECH, ALICJA BUDZYŃSKA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 24. Lublin 2019, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 24
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 maja 2019 12:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2019 11:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45175) wydawnictwo zwarte #45175
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.