Jakość surowca mięty warunkowana sposobem stabilizacji (The quality of raw mint depends on the method of stabilization)
Opis bibliograficzny
Jakość surowca mięty warunkowana sposobem stabilizacji (The quality of raw mint depends on the method of stabilization). [AUT.] SEBASTIAN GÓRSKI, SEBASTIAN BALANT, AGNIESZKA NAJDA. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych. Abstrakty / Redakcja: Beata Wrzyszcz, Alicja Danielewska s.35-36. Lublin 2019, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju Tygiel, 978-83-66261-19-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych. Abstrakty / Redakcja: Beata Wrzyszcz, Alicja Danielewska, s.35-36
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju Tygiel
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2019 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2019 14:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66261-19-8
BPP ID: (59, 45281) wydawnictwo zwarte #45281
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.