Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena jakości białek cytoplazmatycznych otrzymanych różnymi metodami z soków zielonych części roślin.

Opis bibliograficzny

Ocena jakości białek cytoplazmatycznych otrzymanych różnymi metodami z soków zielonych części roślin. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Postępy w technologii żywności : streszczenia referatów i doniesień : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 15-16 września 1994 / [kom. red.: Bohdan Achremowicz et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.] s. 126. Lublin 1994, Wydawnictwo Lubelskie Nowe, 83-85766-14-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w technologii żywności : streszczenia referatów i doniesień : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 15-16 września 1994 / [kom. red.: Bohdan Achremowicz et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.], s. 126
Wydawca:
Wydawnictwo Lubelskie Nowe
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 maja 2019 14:21
Ostatnia aktualizacja:30 maja 2019 14:21

Identyfikatory

ISBN: 83-85766-14-6
BPP ID: (59, 45288) wydawnictwo zwarte #45288

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się