Fortyfikacja żywności ekstraktami roślinnymi jako sposób na przeciwdziałanie brązowieniu enzymatycznemu.
Opis bibliograficzny
Fortyfikacja żywności ekstraktami roślinnymi jako sposób na przeciwdziałanie brązowieniu enzymatycznemu. [AUT.] PATRYK OSTANEK. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie S. 34. Lublin 2019, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, S. 34
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2019 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2019 10:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45397) wydawnictwo zwarte #45397
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.