Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ nawożenia azotem na zawartość kwasu rozmarynowego i aktywność przeciwutleniającą oregano greckiego (Origanum vulgare ssp. hirtum).

Opis bibliograficzny

Wpływ nawożenia azotem na zawartość kwasu rozmarynowego i aktywność przeciwutleniającą oregano greckiego (Origanum vulgare ssp. hirtum). [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, BEATA KRÓL, BARBARA KOŁODZIEJ. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r s.51, i., bibliogr. Lublin 2019, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
"Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r, s.51
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2019 11:40
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45410) wydawnictwo zwarte #45410

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się