Wpływ nawożenia azotem na zawartość kwasu rozmarynowego i aktywność przeciwutleniającą oregano greckiego (Origanum vulgare ssp. hirtum).
Opis bibliograficzny
Wpływ nawożenia azotem na zawartość kwasu rozmarynowego i aktywność przeciwutleniającą oregano greckiego (Origanum vulgare ssp. hirtum). [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, BEATA KRÓL, BARBARA KOŁODZIEJ. W: "Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r s.51, i., bibliogr. Lublin 2019, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
"Nauka dla zrównoważonego rozwoju i biogospodarki”- Międzynarodowa Konferencja Naukowa połączona z Jubileuszem 75-lecia Wydziału Agrobioinżynierii, Lublin, 12 -13.06.2019 r, s.51
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2019 11:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45410) wydawnictwo zwarte #45410
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.