The effect of different dietary ratios of arginine, methionine and lysine on the immune and antioxidant status of turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of different dietary ratios of arginine, methionine and lysine on the immune and antioxidant status of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, DARIUSZ MIKULSKI, KATARZYNA OGNIK, PAWEŁ KONIECZKA, MAGDALENA KRAUZE, ZENON ZDUŃCZYK. W: Proceedings of the 22nd EuropeanSymposium on Poultry Nutrition Edited by/ Marta Kubiś, Marcin Hejdysz, Kamilia Dudek and Sebastian Kaczmarek, June 10-13, 2019 Gdańsk, Poland s. 276-277. Gdańsk 2019, [b.wyd.], 978-83-942760-6-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2019 08:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 czerwca 2019 09:30 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-942760-6-5
BPP ID: (59, 45503) wydawnictwo zwarte #45503
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.