Different dietary ratios of arginine, methionine and lysine affect DNA integrity in the gut tissue of turkeys challenged with C. Perfringens.
Opis bibliograficzny
Different dietary ratios of arginine, methionine and lysine affect DNA integrity in the gut tissue of turkeys challenged with C. Perfringens. [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI, KATARZYNA OGNIK, ANNA STĘPNIOWSKA, JAN JANKOWSKI. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 27. Poznań 2019, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2019 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 czerwca 2019 09:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45504) wydawnictwo zwarte #45504
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.