Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r. [Book of abstract].

Opis bibliograficzny

XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r. [Book of abstract]. Poznań 2019, [b.wyd.], 72 s.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
72 s.
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Effectiveness of using various varieties and forms of flax seeds in calves rearing. [AUT.] M. BĄKOWSKI, E. KOWALCZUK-VASILEV, J. MATRAS, R. KLEBANIUK. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 16. Poznań 2019, [b.wyd.].
Effect of infrared and microwave irradiation on the chemical composition of chosen oil seeds. [AUT.] B. KICZOROWSKA, W. SEMENIUK. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 22. Poznań 2019, [b.wyd.].
Different dietary ratios of arginine, methionine and lysine affect DNA integrity in the gut tissue of turkeys challenged with C. Perfringens. [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI, KATARZYNA OGNIK, ANNA STĘPNIOWSKA, JAN JANKOWSKI. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 27. Poznań 2019, [b.wyd.].
The response of lipids redox defense system in turkeys fed diets differed in arginine, methionine and lysine levels under C. Perfringens challenge. [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI, KATARZYNA OGNIK, ZUZANNA CAŁYNIUK, JAN JANKOWSKI. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 58. Poznań 2019, [b.wyd.].
Effect of caponisation on bone development in native male chickens in Poland. [AUT.] M. KWIECIEŃ, K. KASPEREK, A. WINIARSKA-MIECZAN, A. DANEK-MAJEWSKA, K. KWIATKOWSKA, A. ARCZEWSKA-WŁOSEK, Ł. JAROSZ, E. ZARICKA. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 59. Poznań 2019, [b.wyd.].
Dietary supplementation with glucogenic precursors and fatty acids improves performance and health of periparturient dairy cows. [AUT.] R. KLEBANIUK, E. KOWALCZUK-VASILEV, M. BĄKOWSKI, E. R. GRELA, J. MATRAS. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 17. Poznań 2019, [b.wyd.].
Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates. [AUT.] A. WINIARSKA-MIECZAN, M. KWIECIEŃ, K. KWIATKOWSKA. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 62. Poznań 2019, [b.wyd.].
Rekord utworzony:19 czerwca 2019 09:27
Ostatnia aktualizacja:19 czerwca 2019 09:34

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45505) wydawnictwo zwarte #45505

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się