Wpływ gotowania na zawartość polifenoli w kaszy gryczanej i jaglanej.
Opis bibliograficzny
Wpływ gotowania na zawartość polifenoli w kaszy gryczanej i jaglanej. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, BERNADETTA BIENIA, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, PAULINA KŁOSOWICZ. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna komplementarna w zapobieganiu i leczeniu chorób cywilizacyjnych-VI Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 9-10 maja 2019 s.32-34, bibliogr. Krosno 2019, 978-83-64457-48-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna komplementarna w zapobieganiu i leczeniu chorób cywilizacyjnych-VI Międzynarodowa Konferencja, Krosno, 9-10 maja 2019, s.32-34
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2019 09:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 czerwca 2019 09:50 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-48-7
BPP ID: (59, 45522) wydawnictwo zwarte #45522
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.