Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Direct sale of food in agritouristic farms.

Opis bibliograficzny

Direct sale of food in agritouristic farms. [AUT.] ANNA KATARZYNA MAZUREK-KUSIAK. W: " New trends in food safety and quality"-International Scientific Conference, 12-14 June 2019, Lithuania s.34. Kaunas 2019, [b.w], 978-609-467-401-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
" New trends in food safety and quality"-International Scientific Conference, 12-14 June 2019, Lithuania, s.34
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 czerwca 2019 08:50
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

ISBN: 978-609-467-401-3
BPP ID: (59, 45578) wydawnictwo zwarte #45578

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się