The assessment of the impact of C. annuum L. extract on the antioxidant capacity and lipid oxidation of canned pork.
Opis bibliograficzny
The assessment of the impact of C. annuum L. extract on the antioxidant capacity and lipid oxidation of canned pork. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK, MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK, MARZENA PABICH, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r s. 62. [Olsztyn] 2019, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r, s. 62
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2019 14:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 lutego 2020 13:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45642) wydawnictwo zwarte #45642
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.