Wpływ obróbki termicznej na zawartość składników mineralnych i witaminy E w mięśniach szkieletowych tuczników rasy puławskiej.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki termicznej na zawartość składników mineralnych i witaminy E w mięśniach szkieletowych tuczników rasy puławskiej. [AUT.] MICHAŁ PRASOW, PIOTR DOMARADZKI, PIOTR SKAŁECKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MAREK BABICZ, ANNA LITWIŃCZUK, MARCIN HAŁABIS, MAŁGORZATA DMOCH. W: XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r s. 95. [Olsztyn] 2019, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIV Sesja Naukowa sekcji Młodej kadry naukowej PTTŻ oraz VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro", Olsztyn 23-24 maja 2019 r, s. 95
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2019 14:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 13:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45647) wydawnictwo zwarte #45647
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.