Trendy innowacje w przetwórstwie mięsa.
Opis bibliograficzny
Trendy innowacje w przetwórstwie mięsa. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz s. 20. Łódź 2019, Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 978-83-66287-13-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz, s. 20
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lipca 2019 07:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lipca 2019 07:53 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66287-13-6
BPP ID: (59, 45659) wydawnictwo zwarte #45659
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.