Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości jogurtów wzbogaconych o frakcje polisacharydowe pozyskane z boczniaka ostrygowego.

Opis bibliograficzny

Właściwości jogurtów wzbogaconych o frakcje polisacharydowe pozyskane z boczniaka ostrygowego. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW. W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz s. 92. Łódź 2019, Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 978-83-66287-13-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : Komunikaty, XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Łódź, 3-4 lipca 2019 / (red.) Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżelewicz, s. 92
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 lipca 2019 08:20
Ostatnia aktualizacja:15 lipca 2019 08:20

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66287-13-6
BPP ID: (59, 45664) wydawnictwo zwarte #45664

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się