Ocena zawartości olejku eterycznego w zielu majeranku, zielu tymianku, liściach mięty i kwiatach rumianku przechowywanych w różnych warunkach.
Opis bibliograficzny
Ocena zawartości olejku eterycznego w zielu majeranku, zielu tymianku, liściach mięty i kwiatach rumianku przechowywanych w różnych warunkach. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI, GRAŻYNA KOWALSKA, ARTUR MAZUREK, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, MARZENA STASIAK. W: Nauka, Technologia i Innowacje w Żywności i Żywieniu : Monografia naukowa / Praca zbiorowa pod redakcją Grażyny Budryn, Katarzyny Śliżewskiej Łódź 2019, Politechnika Łódzka Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, s. 171-181, il., bibliogr., sum, 978-83-66287-14-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Politechnika Łódzka Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 lipca 2019 09:02 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 stycznia 2021 11:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00620ad49b31cced95f74
Strona WWW
http://repozytorium.p.lodz.pl/bitstream…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66287-14-3
BPP ID: (59, 45667) wydawnictwo zwarte #45667
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.