Wykorzystanie świni rasy puławskiej do produkcji mięsa oraz wędlin wysokiej jakości.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie świni rasy puławskiej do produkcji mięsa oraz wędlin wysokiej jakości. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, MARCIN HAŁABIS, PIOTR SKAŁECKI, ANNA LITWIŃCZUK, MAŁGORZATA DMOCH, PIOTR DOMARADZKI, MICHAŁ PRASOW, BARTŁOMIEJ RUDA. W: Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki Andrzej Junkuszew Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 219-227, il., bibliogr, 978-83-7259-304-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 lipca 2019 13:10 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00641ad49b31cced974b0
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-304-7
BPP ID: (59, 45732) wydawnictwo zwarte #45732
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.