Bakteriocyny w przemyśle mleczarskim (Bacteriocins in dairy industry)
Opis bibliograficzny
Bakteriocyny w przemyśle mleczarskim (Bacteriocins in dairy industry). [AUT.] JAGODA SZAFRAŃSKA, MACIEJ NASTAJ, EWA HABZA-KOWALSKA, ILONA MAZURKIEWICZ. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 89-95, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66139-99-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2019 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a74
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-99-2
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 45789) wydawnictwo zwarte #45789
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.