Warunki środowiskowe w produkcji drobiarskiej (Envionmental conditions in poultry production)
Opis bibliograficzny
Warunki środowiskowe w produkcji drobiarskiej (Envionmental conditions in poultry production). [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, KAMIL DRABIK, KAROLINA DOBROSZ, NATALIA FLAK, MONIKA ŚMIECH, KINGA ROKICKA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze. Część V - Fauna / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 148-153, bibliogr., streszcz, 978-83-66392-39-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2019 13:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2019 10:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00642ad49b31cced97591
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-39-7
e-ISBN: 978-83-66392-40-3
BPP ID: (59, 45797) wydawnictwo zwarte #45797
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.