Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmiany jakości surowca jajczarskiego w zależności od początkowych cech fizycznych jaj (Changes in the quality of egg raw material depending on the initial physical characteristics of eggs)

Opis bibliograficzny

Zmiany jakości surowca jajczarskiego w zależności od początkowych cech fizycznych jaj (Changes in the quality of egg raw material depending on the initial physical characteristics of eggs). [AUT.] J. BATKOWSKA, A. BRODACKI, K. DRABIK. W: XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.) s. 64-65, Streszczenie w języku polskim i angielskim. [B. m. wyd. 2019], [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXXI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 04-06.09.2019 r., Polańczyk, Poland (XXXI International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.), s. 64-65
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 września 2019 11:15
Ostatnia aktualizacja:11 września 2019 11:15

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45803) wydawnictwo zwarte #45803

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się