Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porcine blood as sporadic source of foodborne hepatitis E virus for pork meat products: preliminary results.

Opis bibliograficzny

Porcine blood as sporadic source of foodborne hepatitis E virus for pork meat products: preliminary results. [AUT.] E. BIGORAJ, WALDEMAR PASZKIEWICZ, ARTUR RZEŻUTKA. W: 13 th SafePork 2019, One health - Tear down interdisciplinary walls, 26-29 August 2019, Berlin, Germany s. 130, bibliogr. [Berlin] 2019, 978-3-000635-07-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
13 th SafePork 2019, One health - Tear down interdisciplinary walls, 26-29 August 2019, Berlin, Germany, s. 130
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 września 2019 08:43
Ostatnia aktualizacja:30 września 2019 08:38

Identyfikatory

ISBN: 978-3-000635-07-6
BPP ID: (59, 45812) wydawnictwo zwarte #45812

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się