Akryloamid i WWA w żywności.
Opis bibliograficzny
Akryloamid i WWA w żywności. [AUT.] MONIKA FLIS, ALEKSANDRA BADORA. W: Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia / pod redakcją Aleksandry Badory, Leszka Woźniaka Warszawa, 2019, Difin, s. 177-214, il.,bibliogr, 978-83-8085-920-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Difin
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 2.17 |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 września 2019 07:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2021 13:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00620ad49b31cced95f58
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8085-920-3
BPP ID: (59, 45872) wydawnictwo zwarte #45872
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.