Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nietermiczne metody utrwalania żywności (Non-thermal methods of food preservation)

Opis bibliograficzny

Nietermiczne metody utrwalania żywności (Non-thermal methods of food preservation). [AUT. KORESP.] NIEDŹWIEDŹ IWONA, [AUT.] POLAK-BERECKA MAGDALENA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 120-125, ilu. bibliogr., streszcz, 978-83-66139-81-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność, s. 120-125
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 października 2019 08:37
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66139-81-7
e-ISBN: 978-83-66392-36-6
BPP ID: (59, 45900) wydawnictwo zwarte #45900

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się