Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The transepidermal water loss (TEWL), epidermis hydration (EH) and pH of the teat skin in dairy cows after experimentally chemical and mechanical irritation.

Opis bibliograficzny

The transepidermal water loss (TEWL), epidermis hydration (EH) and pH of the teat skin in dairy cows after experimentally chemical and mechanical irritation. [AUT.] ANNA MALINOWSKA, IWONA TASZKUN, PIOTR WILKOŁEK. W: 4th Conference "Current approach to health and diseases in animals and humans", 19-20.09.2019 Lublin III.O.9, 75-lecie Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. [Lublin 2019], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
4th Conference "Current approach to health and diseases in animals and humans", 19-20.09.2019 Lublin, III.O.9
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 października 2019 11:28
Ostatnia aktualizacja:2 października 2019 11:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45935) wydawnictwo zwarte #45935

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się