Wartość odżywcza serów wytworzonych z mleka krów rasy białogrzbietej i simentalskiej (Nutritional value of cheeses made from milk of white-backedand simmental cows)
Opis bibliograficzny
Wartość odżywcza serów wytworzonych z mleka krów rasy białogrzbietej i simentalskiej (Nutritional value of cheeses made from milk of white-backedand simmental cows). [AUT.] ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, JOANNA BARŁOWSKA, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, PATRYCJA DOPIERALSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Osiągnięcia i perspektywy zootechniki w aspekcie zrównoważonego rolnictwa i ochrony środowiska : LXXXIV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Szczecin,18-20 września 2019 s. 34, bibliogr. [Szczecin 2019], [Wydawnictwo Uczelniane ZUT], 978-83-7663-283-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[Wydawnictwo Uczelniane ZUT]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2019 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:16 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-283-4
BPP ID: (59, 45945) wydawnictwo zwarte #45945
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.