Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: badania nad optymalizacją oraz rozwojem innowacyjnych rozwiązań w zakresie przetwórstwa w celu podnoszenia wartości prozdrowotnych produktów ekologicznych.
Opis bibliograficzny
Przetwórstwo produktów roślinnych i zwierzęcych metodami ekologicznymi: badania nad optymalizacją oraz rozwojem innowacyjnych rozwiązań w zakresie przetwórstwa w celu podnoszenia wartości prozdrowotnych produktów ekologicznych. [AUT.] PIOTR KRASKA, DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, SYLWIA ANDRUSZCZAK, EWA KWIECIŃSKA-POPPE, KRZYSZTOF RÓŻYŁO, BEATA KRUSIŃSKA, PAWEŁ GIERASIMIUK. W: Wyniki badań w zakresie rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2017 roku, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, s. 97-117, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wyniki badań w zakresie rolnictwa ekologicznego realizowanych w 2017 roku, s. 97-117
Wydawca:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2019 09:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 marca 2021 09:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45970) wydawnictwo zwarte #45970
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.