Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rola kwasu glutaminowego i jego soli w żywieniu.

Opis bibliograficzny

Rola kwasu glutaminowego i jego soli w żywieniu. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, IZABELLA JACKOWSKA. W: Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r s. 10. [Lublin] 2019, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r, s. 10
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 października 2019 13:00
Ostatnia aktualizacja:4 października 2019 13:00

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45982) wydawnictwo zwarte #45982

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się