Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemiczne dodatki do żywności - konieczne czy zbędne?.

Opis bibliograficzny

Chemiczne dodatki do żywności - konieczne czy zbędne?. [AUT.] IZABELLA JACKOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL, MONIKA BOJANOWSKA. W: Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r s. 14. [Lublin] 2019, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki od środowiska do medycyny: XXII Naukowa Konferencja Magnezologiczna połaczona z Panelem Studenckim. Lublin, 25 maja 2019 r, s. 14
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 października 2019 13:03
Ostatnia aktualizacja:4 października 2019 13:03

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45983) wydawnictwo zwarte #45983

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się