Wady jakościowe mięsa wieprzowego oraz metody ich identyfikacji.
Opis bibliograficzny
Wady jakościowe mięsa wieprzowego oraz metody ich identyfikacji. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA KASPRZAK, MALWINA MERSKA. W: Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Wpływ Młodych Naukowców na Osiągnięcia Polskiej Nauki, V edycja, Zakopane 23.11.2013, Poznań 30.11.2013 i 1.12.2013, Wrocław 14 i 15.12.2013 oraz Kraków 11.01.2014 [Dokument elektroniczny] / [red. wyd. Marcin Kuczera] s. 177-180, bibliogr. Kraków 2014, Creativetime, 978-83-63058-38-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Wpływ Młodych Naukowców na Osiągnięcia Polskiej Nauki, V edycja, Zakopane 23.11.2013, Poznań 30.11.2013 i 1.12.2013, Wrocław 14 i 15.12.2013 oraz Kraków 11.01.2014 [Dokument elektroniczny] / [red. wyd. Marcin Kuczera], s. 177-180
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2019 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2019 11:53 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-38-8
BPP ID: (59, 46048) wydawnictwo zwarte #46048
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.